Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

413 Naturlig forbindelse – Tirsdag: Heldags

juli 4

- Gratis

Et magisk spirituel “walk-about” kursus i naturen.

Alt i naturen har sin specifikke frekvens og udstråling, og er forbundet med jordens elektromagnetisk felt og universet. Du kan lære at se, at føle og at registrere disse forskellige energier, som eksisterer i naturen, som udstråler fra dyr, planter, træer, sten, jord- og jordstråler, søer og åer, bakker, marker og oldtidsminder. Det inkluderer også din-, og andres udstråling. Hvordan man kan rense sin aura for elektrisk støj! Udover det vil du lære alt om naturlige lovmæssigheder, farveners påvirkning på mennesker og, hvordan forskellige hastigheder kan skabe indre ro og modtagelighed. Du vil erfare, hvad “naturlig forbindelse” betyder.

 

Medbring: Varmt tøj, regntøj, udendørs sko, en rygsæk med vandflaske, pen og papir.

 

🙂 Mark Stolk, hollænder, har boet de sidste 30 år i Danmark og har i mere end 30 år afholdt mange spirituelle workshops og foredrag i Europa, Israel og Kenya. Han er farvespecialist og specialist i naturens energetiske udstråling, samt forfatter til bogen “Touching Tomorrow”.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
413 Naturlig forbindelse - Tirsdag: Heldags
0,00 kr.
0 ledige
Udsolgt

Detaljer

Dato:
juli 4
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Mark Stolk
Telefon:
26210062
E-mail:
stolk.mark@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Varmt tøj, regntøj, udendørs sko, en rygsæk med vandflaske, pen og papir.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival