Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

412 Lav din egen Himmelvåger – Tirsdag: Heldags

juli 4

- Gratis

Kom og lav din egen Himmelvåger. Vi samles til hyggeligt samvær og fordybelse i det kreative og magiske rum vi sammen skaber. Glæd dig til at blive inspireret og til at følge dit hjerte og intuition, når du i løbet af dagen får skabt dit eget personlige alter, symbolet på livets uendelighed, Himlens vogter. Vi starter dagen med at gå en tur i skoven, og finder vores egne grene til korset og ved dagens afslutning, renser vi din Himmelvåger og åbner op for dens energi. Du får mulighed for at lære, hvordan du selv kan rense den fremover. En Himmelvåger er en blanding af en uro og en drømmefanger “Himlen der våger over dig”, med de egenskaber, der ligger i hver af de to.

 

Materialeudgift: 150 kr. Medbring evt. små personlige ting til din Himmelvåger.

 

🙂 Lilan Kops vej i livet er hjertets vej … at finde og møde sig selv og andre i hjertets smukke, stille RUM. I perioder langt væk, for altid igen at vende hjem og stå lysende klart. Hvis vi formår at tro på livet, tør livet og kan være i livet “med det hele”, så opstår det magiske og vi kan leve ud fra vort sande selv og mærke det som er. “Vi søger, vi finder, vi vokser, vi lever”.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lilan Kops
Phone
28973485
Email
lilan@livingharmony.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 150 kr. Medbring evt. små personlige ting til din Himmelvåger. 
© Copyright - Holistisk Sommerfestival