Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

412 Fjern dine stopklodser, udvid bevidstheden og få et bedre liv – Tirsdag: heldags

30. juni 2020 @ 9:30 - 17:00

- Gratis

Oplever du ofte, at dine tanker kører i samme negative rille, at du er en slave af dine følelser eller, at du har det skidt i kroppen? Eller kæmper du med at føle dig handlingslammet, energiforladt, overvældet, stresset eller bekymret? Så har du brug for at hele, løfte og udvide din bevidsthed. Bevidsthed er et fantastisk værktøj. Jo mere bevidsthed du har, og jo højere den er, desto bedre. Når du udvider din bevidsthed, opdager du alle de løgne, du har troet på, alle de normer og regler, du blindt har fulgt, og mange andre begrænsninger, som du vil have glæde af at komme ud over. Få indsigt i et nyt mindset og prøv en effektiv bevidstgørelsesmetode, som kan bringe dig tættere på det liv, du allerhelst vil have.

 

Medbring: Papir og pen.

 

🙂 Søren Lauritzen og Birgitte Coste er undervisere, skribenter og guider/coaches. På deres hjemmeside” Etbevidstliv.dk” tilbyder de bl.a. coaching og gruppeforløb, som alle har målet bevidstgørelse. I deres arbejde ynder de kærligt provokerende at skubbe til normer, overbevisninger, traditioner og mindsets, så dem, de er i kontakt med, får helbredt, løftet og udvidet deres bevidsthed, og kan skabe sig et bedre liv.

 

Detaljer

Dato:
30. juni 2020
Tid:
9:30 - 17:00
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Søren Lauritzen og Birgitte Coste
Telefon:
26568582
E-mail:
etbevidstliv@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Papir og pen.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival