Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

412 Drømmeværkstedet – tirsdag: heldags

2. juli 2019 @ 9:30 - 17:00

- Gratis

Savner du klarhed over, i hvilken retning, du skal gå, eller kan du ikke komme i gang med det, du brænder for, er denne workshop måske noget for dig.
Vi vil arbejde med redskaber til, hvordan man får kontakt til/tydeliggøre sine ønsker og drømme samt, hvordan man bringer dem ud i virkelighed.
Med hjerte og autencitet som gennemgående temaer kommer du gennem en personlig og fælles proces med kreativ og meditativ fordybelse. Med musik, kreativ skrivning, maling, bevægelse og andre kreative udtryk kommer du i kontakt med din længsel, og hvad den brænder for. Du får rum til at udforske dine ønsker og drømme og være dén, du virkelig er. Der bliver mulighed for et lille kig ind i fremtiden.

Medbring papir og blyant, liggeunderlag, evt. meditationspude e.l.

🙂 Hanne Parvine er leder af Center for Mindful Living i Hillerød, som hun drømte om at skabe nogle somre tilbage på en Holistisk Sommerfestival.
Hanne brænder for at motivere andre mennesker til at udleve deres drømme. Gennem foredrag og workshops rundt om i landet deler hun ud af sine erfaringer og værktøjskasse for at gøde jorden til, at flere mennesker følger deres hjerte

Detaljer

Dato:
2. juli 2019
Tid:
9:30 - 17:00
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Hanne Parvine
Telefon:
27605059
E-mail:
hanne@centerformindfulliving.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring papir og blyant, liggeunderlag, evt. meditationspude e.l.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival