Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

411 Menneskets og Naturens Magiske Kraft – tirsdag: heldags

2. juli 2019 @ 9:30 - 17:00

- Gratis

En surprise/eventyr workshop.
Det vil handle om Dig, om dine Magiske øjeblikke, om Ressourcer og Kraft i Dig og i Naturen.
Vi kommer både til at gå, til at danse, til at kommunikere, og til at være stille.

(Ingen mobil – tak).

Medbring  sidde/ligge underlag, et objekt til Center, papir og blyant, gerne tromme og rasler, løst tøj du har det godt i (sådan at du føler dig helt godt tilpas og smuk), udendørs tøj og sko. Har du en/to extra genstande du elsker, så tag også dem med.

🙂 Ada har bl.a. arbejdet med shamanisme, clairvoyance, samtale, healing og personlig udvikling, Naturen og Mennesket  i mange år,  og er stadig fuldstændigt forelsket i sit arbejde. Hun må ikke lave detaljeret planer for workshops for sine Åndehjælper (hun skal “kanalisere”, hvad der skal gøres lige der). Hun elsker Naturen, enkelhed og “ægte varer”, og holder altid jordforbindelsen.

Detaljer

Dato:
2. juli 2019
Tid:
9:30 - 17:00
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ada Coming Wind Corsi
Telefon:
42424681
E-mail:
adamenneske@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring  sidde/ligge underlag, et objekt til Center, papir og blyant, gerne tromme og razler, løst tøj du har det godt i (sådan at du føler dig helt godt tilpas og smuk), udendørs tøj og sko. Har du en/to extra genstande du elsker, så tag også dem med.  
© Copyright - Holistisk Sommerfestival