Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

411 Maria Magdalene, Helligånd og healing – Tirsdag: Heldags

juli 4

- Gratis

Føler du dig tiltrukket af og kaldet til at heale dig selv og andre? Marianne Miravet Sorribes fortæller på workshoppen om sit eget virke som åndelig healer, og præsenterer dig for øvelser i at anvende Helligåndens helbredende energi.

Healing sammen med Maria Magdalene kan ses som en bevidst aktivering af dit eget energisystem, hvor dit hjerte er den modtager, som gør det muligt for dig at videregive Helligåndens lys, så det kan modtage og formidle healing.

På workshoppen vil vi arbejde med:
– Hjerte-meditation
– Englekontakt
– Maria Magdalene som shaman
– En healers personlige forberedelse
– Healing af din egen energikrop
– Healing af en klient

 

🙂 Marianne Miravet Sorribes er spirituel psykoterapeut, healer og forfatter, og har i over 40 år beskæftiget sig med menneskers spirituelle og åndelige udvikling. Hun er stifter af De Ni Porte, et spirituelt institut inspireret af Maria Magdalene, som afholder et væld af aktiviteter, der støtter, nærer og inspirerer kvinder og mænd til at leve et liv forankret i hjertet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Marianne Miravet Sorribes
Phone
22406683
Email
marianne@deniporte.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival