Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

411 Elsk dine ord, og bliv bedre til at udtrykke dig – Tirsdag: heldags

juli 5

- Gratis

Velkommen til min skriveworkshop. At formulere sig med ord er både healende, helende og en del af en holistisk livsstil. Du vil kunne skrive dig til at være den, du er. Livet handler om balance, kærlighed, leg, humor, kreativitet…fortsæt selv listen. Vi vil arbejde med sanser og sanke både inde og ude.
Ved at skrive slipper vi vores indre kreativitet løs, og forløser noget i os selv. Eller bliver bevidste om det, vi drømmer om, og ønsker sker i livet.
Man kan skrive sin smerte og sine drømme ud. På workshoppen vil vi arbejde med forskellige skrive øvelser som flow skrivning, digte, samle ord i naturen.

 

Medbring: Din personlige skrivebog.

 

🙂 Et skrive kursus /ophold på kvindehøjskolen inspirerede Anne Holde. Det var på det tidspunkt den skønneste gave at få. Anne stod i en kaotisk situation midt i et scleroseforløb, som allerede havde kostet mange tab. Vejen med skrivning har været med til at give næring. Siden har hun smidt perfektionen ud og helet sig selv ved at skrive sig til nye færdigheder. “Når jeg skriver, bliver jeg bedre til at lytte til mit hjerte.”

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 5
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Anne Holde
Telefon:
24763747
E-mail:
annebrigitta@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Din personlige skrivebog
© Copyright - Holistisk Sommerfestival