Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

327 Sjælshealing – mandag: 15.00 – 17.45

1. juli 2019 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Jeg laver en sjælshealing som er individuel for hver enkelt og alligevel foregår i en gruppe.
Det er en kraftfuld energi, hvor jeg aktiverer din sjæl til at blive bedre integreret i din krop. Mange har desværre ikke sjælen fuldt integreret, men nærmere 30 – 50 % ud af 100% som det optimale.

Når sjælen kun er ex. 50 % integreret kan al behandling kun virke 50 %, altså kun virke på den del der er integreret. Derfor er det altid det første, jeg tjekker hos mine klienter og kursister.

At få sjælen hjem kan stoppe eller begrænse tankemylder. Det giver bedre jordforbindelse og bedre beslutsomhed, samt indre ro. Mange med åndedrætsubalancer kan trække vejret helt ned i lungerne efter sjælshealing og meget mere.

🙂 Vera Højmose har haft Klinik i 27 år, hvor hun har arbejdet som DK-Kinesiolog RAB, Healer RAB og de sidste år tilføjet NLP-psykoterapi. Siden 2012 på fuld tid. Hun har erfaring som Social- og sundhedsassistent på Sønderborg sygehus.

Vera Højmose underviser i Universel healing, en uddannelse på 9 weekender, som afsluttes med skriftlig og praktisk eksamen.

Detaljer

Dato:
1. juli 2019
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Vera Højmose
Telefon:
51887209
E-mail:
vera@natur-klinikken.dk
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival