Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

327 Lær at elske dig selv – Mandag: 15.00 – 17.45

29. juni 2020 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Vi har efterhånden hørt det fra rigtig mange sider: vi skal blive bedre til at elske os selv. Vi begynder som menneskehed at forstå, at selvkærlighed ikke bare er “nice to have” men “need to have” i denne specielle tid på planeten, hvor den nye højtvibrerende energi etablerer sig.

Den nye energi er frem for alt en kærlighedsenergi – vi kan også kalde den for sjælens energi, da vores sjæl i sin oprindelse ER kærlighed. Vejen til at få fuld adgang til den nye energi går gennem vores evne til at elske os selv ubetinget. Og derfra elske og ære alt omkring os.

På denne workshop får du indsigt i selvkærlighedens betydning plus redskaber, som du kan tage med dig hjem i dagligdagen til at styrke din selvkærlighed.

 

Materialeudgift: 50 kr. 

 

🙂 Ianneia har haft en livslang passion for at forstå de universelle love, som altid har styret livet på Jorden, uden at menneskeheden har været klar over det. Tiden lige nu er til, at vi begynder at forstå, hvordan vi skaber vores eget liv. Siden 2007 har Ianneia arbejdet i sin virksomhed “Empower You”, hvor hun hjælper mennesker med at forstå og bruge Loven om Tiltrækning. Gennem kurser, e-learning, foredrag og coaching

Detaljer

Dato:
29. juni 2020
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ianneia livia silke meldgaard
Telefon:
26181036
E-mail:
hello@empoweryou.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 50 kr. 
© Copyright - Holistisk Sommerfestival