Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

326 Homo Ludens, Det Legende Menneske – Mandag: 15.00 – 17.45

juli 4 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Lev i Nuet! Carpe Diem! Grib dagen!… Det lyder så nemt… men i praksis har vi ofte glemt hvordan… Når vi leger, glemmer vi os selv, og er fuldt og helt til stede nu og her. Men alt er så alvorligt, og mange har glemt at lege. Når vi improviserer, går vi ind i legens univers, griber nuet, lige NU. Bliver nærværende. Og så mærker vi det forløsende, glæden. I workshoppen vil vi arbejde med lyd og drama som veje ind i det umiddelbare, det enkle og rene, i glæden. Der skal synges (primært ordløst) og arbejdes med kroppens mange udtryksmåder. Måske inddrages arketyper, mytologiske guder/gudinder eller elementer… Så slip tøjlerne og kom og leg!!

 

🙂 Liselotte har som vokal lydterapeut arbejdet med stemmens forløsende veje på et utal af måder. Samtidig har hun, siden hun var 14 år, beskæftiget sig med teater og det dramatiske udtryk. Liselotte har tidligere arbejdet som korleder og koreograf, samt skrevet revytekster. Til daglig er hun nu bl.a. aktiv som skuespiller, instruktør og leder af en intuitiv healingssang-gruppe. Glæde, frihed, forløsning gennemsyret af leg.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Liselotte Flyborg
Telefon:
53202409
E-mail:
liselotteflyborg@gmail.com
© Copyright - Holistisk Sommerfestival