Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

325 Yoga (powerflow) – Mandag: 15.00 – 17.45

juli 4 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Tag en pause fra de mange spændende læringsaktiviteter – hop på måtten og brug kroppen.
Denne workshop er en god allround træning for både krop og sind. Timen er opbygget af meditation, dynamiske flowsekvenser i en kombination af klassiske yoga-stillinger og energifyldt musik.
Powerflow ligger tæt op af vinyassa, så det kan godt tænkes, at du for lidt sved på panden. Men det er dig, der er i centrum, så lyt til kroppen og gør, hvad der føles rigtigt og godt for dig. Jeg er blot en guide, og du kan frit selv vælge, at øge/sænke intensiteten eller tage en pause, hvis du får behov for det.
Alle kan være med på holdet. Jeg glæder mig til at se dig.

 

Medbring: Yogamåtte og drikkedunk.

 

🙂 Carolina er en ung kvinde med erfaring og talent inden for det kropslige. Hun er uddannet yogalærer og massageterapeut i Indien og idrætslærer (her under personlig træner) fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Nu arbejder hun som yogalærer og træner i functional movement i København. Samtidigt er hun i gang med at oprette egen virksomhed som massageterapeut/bodywork behandler.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Caroline Kaderkova-Hansen
Telefon:
28608919
E-mail:
carolina.kaderkova@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Yogamåtte og drikkedunk
© Copyright - Holistisk Sommerfestival