Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

325 Runesang – Mandag: 15.00 – 17.45

5. juli 2021 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

På workshoppen vil vi arbejde ud fra en meget gammel teknik, som de stolte vikinger brugte, når nogen var syge. De samledes og brugte de magiske runetegn og deres tilhørende lyde. Vi skal arbejde med rune-chanting og kigge lidt nærmere på runernes betydning og historie og de gamle helbredelsesteknikker, som nu kan få nyt liv. Det bliver en kraftfuld sang-workshop på en ny måde. Det kræver ingen forkundskaber, blot lyst til at være med!

 

Medbring: tæpper/skind og pude

 

🙂 Liselotte Flyborg er vokset op i lydens univers med en far, som også var lydterapeut. Men måden hvorpå de arbejder er vidt forskellig. Liselotte er uddannet hos Githa Ben David, og arbejder en del med de teknikker. Samtidig har hun tilføjet lyduniverset sit helt eget præg blandt andet igennem Runesangen. Liselotte arbejder primært intuitivt.

Detaljer

Dato:
5. juli 2021
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Liselotte Flyborg
Telefon:
53202409
E-mail:
liselotteflyborg@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: tæpper/skind og pude
© Copyright - Holistisk Sommerfestival