Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

325 Korncirkler, stjernefolk og pyramider – mandag: 15.00 – 17.45

1. juli 2019 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Korncirkler, stjernefolk og pyramider.
Har det noget med hinanden at gøre?
Foredraget handler om det resultat, der kom ud af den research, der ligger til grund for spændingsromanen, Nøglen til korncirklerne, da ideen til bogen kom i en meditation.
Jørgen Moranis har været i Wiltshire, England, og studeret korncirkler, og været i Visoko, Bosnien og mærket pyramidernes energier samt mediteret, og fået beskeder ned fra stjernefolket fra Arcturus .
Han fortæller levende med billeder på Power Point om udførelsen af korncirklerne, og konklusionen er, med beviser, at de ikke er menneskeskabte.
Kom og hør det spændende og interessante foredrag.

🙂 Jørgen Moranis er oprindeligt uddannet filmtekniker og fotograf. Siden han var barn, har han haft spirituelle oplevelser. I dag bruger Jørgen sine spirituelle evner som clairvoyant til at hjælpe andre, og som inspirationskilde til et spændende forfatterskab. Han har skrevet fire spændingsromaner med spirituelle indsigter:
Dragemønten, Krystallen fra Atlantis, Hopi-indianernes profeti og Nøglen til korncirklerne.

Detaljer

Dato:
1. juli 2019
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Jørgen Moranis
Telefon:
24631024
E-mail:
moranis@indianhawk.dk
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival