Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

325 Kend dit numeroskop, og bliv klogere på dig selv – Mandag: 15.00 – 17.45

juli 3 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Er du nysgerrig på at høre mere om dette urgamle og stadigt aktuelle emne, – nemlig Numerologien og hvad det kan give dig af muligheder?

Hele universet, med alt hvad det indeholder, er én stor matematisk struktur, et fantastisk mønster af tal. Jordens, Solens, Månens, alle planeternes og stjernernes bevægelser på himlen er styret af tal.

Oldtidens mennesker var absolutte mestre i forståelsen for den dybere mening omkring tallenes betydning. Pythagoras mente, at tallenes vibrationer skjulte Universets hemmelighed. Endvidere var det for eksempel hinduerne, som udregnede med præcision Equinox = hvornår solen står præcist over ækvator (2 gange om året). I Ægypten bidrog kaldæer og babyloner til videreudviklingen af viden om tallene.

Igennem århundreders observationer, har numerologer fundet ud af, at tal kan bruges til at forstå menneskers psyke, og til at analysere personligheden med stor præcision.

Med et Numeroskop i hånden kan du få en større indsigt og forståelse af dig selv og andre, og således påvirke dit eget liv og fremtid.

På workshoppen får du:

  • Introduktion til Numerologien og hvordan et Numeroskop er bygget op.
  • Hvad er din grundenergi, og hvad kan du bruge den til.
  • Bogstavernes værdi
  • Årstalsrækker – facitlisten til et Numeroskop.
  • Gennemgang af nogle kendte menneskers Numeroskoper
  • Og hvad der så kommer af spørgsmål undervejs

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Sofia Murry
Phone
23749050
Email
sofia@sofiasforum.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival