Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

325 Budskaber fra din indre visdomskilde – Mandag: 15.00 – 17.45

29. juni 2020 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Din unikke sjæls intuition er et evigt “lyskryds”, der fortæller dig, hvornår du skal sætte farten ned og køre varsomt, hvornår du skal træde speederen i bund og flyve højt samt, hvornår det er tid til at trække håndbremsen. I hverdagens travlhed og perioder med mange bolde i luften overhører vi ofte vores indre stemme, og ignorerer de røde blinkende lamper.
På Workshoppen skabes en rolig, kærlig og tryg stemning under energiarbejdet – bl.a. via smukke klaverstykker der spilles live. Du præsenteres for forskellige øvelser og teknikker til at stille ind på din sjæls frekvens og får hjælp til at fortolke beskederne. Fremadrettet vil du kunne lytte mere bevidst til din indre visdoms budskaber.

 

Medbring: Papir og pen.

 

🙂 Anne Lynggård og Kenn Rechendorff har kendt hinanden siden 2006, hvor musikken og dens energier bragte dem sammen. Det er egne tekster, melodier og digte, de fremfører. FairyKey symboliserer, at vi alle er “Feer” og “Nøgler” for hinanden – Hjælpere og Hjerteåbnere – mens Projektet står for, at det er en livslang opgave at finde balance i disse elementer.

Detaljer

Dato:
29. juni 2020
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Anne Lynggård og Kenn Rechendorff
Telefon:
28 37 67 86
E-mail:
anne [@] fairykey.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Papir og pen.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival