Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

324 Klang Yoga – Mandag: 15.00 – 17.45

juli 3 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Velkommen til den blide yoga, der bliver suppleret med klange fra gongs, krystal og klangskåle.

Karin byder på yin yoga, flow yoga og hatha, hvor alle kan deltage, om du har fysiske begrænsninger eller er nybegynder. Du vil kunne finde din vej på måtten og have glæde af den nænsomme tilgang, forskellige åndedrætsteknikker, de smukke klange fra instrumenterne, få blødgjort kroppen og integreret ro.

 

Medbring: måtte, blødt tøj, tæppe

 

🙂 Karin Fogtmann havde som 9 årig sin første oplevelse af den åndelige verden, og har indtil nu, arbejdet inden for det alternative. Dette har ført til en del rejser, hvor særligt 5 mdr. med eneundervisning af Tibetansk Rinpoche har været skelsættende. Derudover har Karin Fogtmann arbejdet med følgende: clairvoyance, dans, maling og meditation. Uddannet: lydterapeut, mediumship, dybdeterapeut.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Karin Fogtmann
Phone
25750069
Email
Karin.fogtmann@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: måtte, blødt tøj, tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival