Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

324 Frigør din stemme – mandag: 15.00 – 17.45

1. juli 2019 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Har du en indre trang til at frigøre og udfolde din stemme?
Mange oplever nu på tærsklen til den nye tidsalder, at halscentret “kalder på opmærksomheden”. Tiden er nu inde til at stå inde for os selv og åbent og sandt give et hørbart udtryk for den, vi inderst inde er, og det, vi står for.

Workshoppen vil foregå i en let og legende ånd, og vil indeholde frigørende krop-, stemme- og åndedrætsøvelser, hjertesang, toning (fri intuitiv sang) mv. Alle kan være med, da det ikke drejer sig om at kunne synge, men “blot” at udtrykke kroppens lyd.
At frigøre stemmen åbner for dit fulde potentiale, og baner vejen til dit inderste væsen: Din sjæl.

🙂 Maia Trayhorn er sanger uddannet fra det kgl d. Musikkkonservatorium samt healer, psykospirituel stemme-, krop- og åndedrætsterapeut, underviser og præstinde. Maia kalder sig selv for lyssanger (en syngende lysarbejder), og har opstartet LyssangerAkademiet, hvor sang benyttes som et bevidst redskab til at heale, opløfte og sprede hjertevibrationer.

Detaljer

Dato:
1. juli 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Maia Trayhorn
Telefon:
26280595
E-mail:
maiatrayhorn@lyssanger.com
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival