Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

317 Trancerejse ind i nærværet, til og i dig selv – Mandag: 9.30 – 12.15

juli 5 @ 9:30 - 12:15

- Gratis
Claus Pedersen

Rejsen vil gå gennem intetheden, som åbner for altet. En oplevelse af Nirvana. En oplevelse af indre fred, uden begær, men med en dyb selverkendelse og kærlighed.

 

Medbring: Hovedpude og dyne/tæppe

 

🙂 Claus Pedersen (født stenbuk 1953) hjælper dagligt folk gennem kriser og begrænsninger, enkeltvis og i grupper. Det gøres ofte på SANSECENTER.DK i Fredericia, i Ebeltoft og i Storkøbenhavn. Se mere på LIVSVEJVISER.DK
Ofte føres folk i en meditativ trance hvor de selv kan se ind bag sløret. Her kan gamle traumer opløses, og vejen frem bliver fundet.

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 5
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Claus Pedersen
Telefon:
40117573
E-mail:
livskvalitet [@] icloud.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Hovedpude og dyne/tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival