Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

316 Skriv dig fri – Mandag: 9.30 – 12.15

juli 5 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Lad dit hjertes fortællinger danse. Når vi skriver, åbner vi for vores egen indre energi, og tænder en ild. Du vil få fortællingen om, hvordan skrivning kan være med til at skabe en healende proces. At skrivning er en del af holistisk livsstil.
Din egen indre stemme og vise sjæl kan være meget kraftfuld. Bring åndedrættet til ro og mærk at der er noget, du bare må skrive. Du vil blive guidet i små øvelser til at skrive frit.

Slip kontrollen og din egen indre kritiker for en stund og skriv løs. Det værste der kan ske, er et gladere, friere og raskere menneske. Det er heri mirakler findes og ordenes magi opstår.
“At give slip på modstanden kaldes overgivelse” – Eckhart Tolle – spirituel lærer

 

Medbring: din personlige skrivebog

 

🙂 Anne Brigitta Holde har skrevet bogen “hjertets forvandling – tårernes vækkeur”.
Livets skrøbelighed slog for alvor kolbøtter, da en sclerose diagnose ramte hende i 2010.
Inspireret af skrivegrupper har hun skrevet sig fri. Mirakelkurser på den græske ø Patmos, skriveretreat på Bali, naturen, og meget mere, har vendt hendes verden på hovedet ad flere omgange. Anne ønsker at vise, hvad skrivning kan.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 5
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Anne Holde
Telefon:
24763747
E-mail:
annebrigitta@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: din personlige skrivebog
© Copyright - Holistisk Sommerfestival