Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

316 Hvad er regression, trance og sjælerejser, hvad kan det bruges til – Mandag: 9.30 – 12.15

juli 4 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Hvad er og hvad kan regression, trance og sjælerejser bruges til.
Det kan åbne ind bag sløret.

Jeg skaber en åbning ind bag sløret. Ind til det der ligger bag eller overalt, det der sker. Kan vi være vågne, så vi er på FORKANT til at være i NUET. Fremfor som altid at være styret af, det vi har oplevet. Alt ligger i lag, hvert lag er levende. Det være sig vores barndom, tidligere liv, imellem livene, men især grunden til at vi er inkarneret her lige nu, og samspillet med alle andre og hele universet. Det hele kan ses som en stor matrix, hvor alt spiller sammen. Så hvorfor, hvorfor, hvorfor. Hvad vi kan se, kan vi bruge eller frigøre. Det behøver ikke længere spøge og begrænse i vores liv.

 

Medbring: Hovedpude og dyne eller tæppe.

 

🙂 Claus Livsvejviser arbejder intenst og nærværende på at hjælpe andre hjem i en centrerethed i sig selv. Det at få benene ned på jorden, og hovedet i en englebevidsthed, så begge verdner favnes i det enkelte menneske. Han hjælper også mange med at finde deres vej, og hvad de skal gøre for at nå dertil. Han laver behandlinger over hele landet, men med hovedsæde på Lillevej 4, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Claus Pedersen
Telefon:
40117573
E-mail:
livskvalitet [@] icloud.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Hovedpude og dyne eller tæppe. 
© Copyright - Holistisk Sommerfestival