Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

316 Æteriske olier, naturens måde at støtte dit barn – mandag: 9.30 -12.15

1. juli 2019 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Æteriske olier er et kraftigt værktøj, der kan støtte og hjælpe vores børn på utallige måder.
Dog er der særlige forholdsregler at tage hensyn til, og vi starter derfor med at gennemgå hvordan de bedst anvendes set i forhold til aldersgrupper. Fx: hvor meget skal de fortyndes, hvilke olier kan bruges, hvor ofte osv.
Dernæst introducere vi en behandling med olier, særligt egnet til børn, hvor de af deltagerne der har lyst, efterfølgende kan afprøve den på hinanden. (Ryg, fødder). Behandlingen er egnet for alle børn, og giver en dyb afbalancering. Kan støtte ved fx: feber, fordøjelse, forkølelse, astma, immunforsvaret, ligesom den også kan virke healende ved stress, indre uro, og hvis barnet er særligt sensitivt.

Materialeudgift: 50 kr. Medbring stort eget håndklæde.

🙂 Marianne Mikkelsen: Stærke healings evner. Arbejder med fysiurgisk massage, og underviser i dōTERRAs æteriske olier, energimæssig forståelse & farver.
Malene Ullersted: Fantastisk menneskekender, m. stærk forbindelse til universet. Får klare budskaber. Theosis Healing & doTERRAs olier.
Sheilla Myway: Med stærk indlevelse, få ord, og hjælp fra krystaluniverset, formår hun at formidle en stærk healing, og olier der matcher.

 

Detaljer

Dato:
1. juli 2019
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Sheilla Sofia Predstrup Myway
Telefon:
61331197
E-mail:
crystalcircle@info.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 50 kr. Medbring stort eget håndklæde
© Copyright - Holistisk Sommerfestival