Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

315 Fold din klient – Mandag: 09.30 – 12.15

juli 3 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

De fleste mennesker kan godt lide at blive fysisk bevæget under en behandling, hvis det foregår trygt og sikkert.
Men i mange massage, energi og healings behandlinger ligger klienten meget af tiden bare fladt udstrakt på ryggen eller på maven.
På denne workshop vil vi lege med at bevæge klienten ud i alternative stillinger – uden tunge løft for behandleren og som kan holdes “uden hænder”, når først klienten er vel anbragt i dem. Det er sjovt og nyttigt. Og der behøves kun ganske lidt af kvaliteterne holdbar og bøjelig hos både klient og behandler.
Workshoppen foregår med lidt tøj på, så vi kan koncentrere os om klient-folde-teknikkerne uden at skulle bøvle med afdækningen imens.

 

Medbring: Et lagen til at ligge på

 

🙂 Bettina er holistisk massage terapeut på RAB niveau.
Hun ser kroppen som en forunderlig og kompleks visning af, hvem vi er lige nu. Derfor er hendes tilgang til krops behandling, at det skal være et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde at genskabe så meget flow og bevægelighed som overhoved muligt

 

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Bettina Bisggard
Phone
51231084
Email
bbi@atp.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Et lagen til at ligge på
© Copyright - Holistisk Sommerfestival