Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

315 At læse Biblen åndeligt – mandag: 9.30 – 12.15

1. juli 2019 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Hvis man læser Bibelen bogstaveligt, kan den tages til indtægt for hvad som helst. Det kan kun gå galt! I oldkirken læste man Bibelen som et åndeligt skrift, og så de forskellige beretninger og personer som billeder på noget psykologisk. Sådan forstået er de bibelske fortællinger fyldt med livsvisdom og psykologisk indsigt, som vi kan spejle os i. Fortællingen om Martha og Maria handler om forskellige lag i bevidstheden, historien om den ’fortabte søn’ beskriver en personlig udviklingsvej. Hvad symboliserer lignelsen om hvedekornet, der lægges i jorden? Hvad betyder det at ’gå på vandet’, som Jesus gjorde? Vi mediterer over nogle tekster, og søger ind til de dybere esoteriske budskaber, der ligger bag ordene.

🙂 Præst på deltid, underviser og åndelig vejleder. Lene har arbejdet otte år som sygeplejerske i Den centralafrikanske Republik og som præst i Vestre fængsel. Hun har været på studieophold og undervist i Sydindien og Myanmar. Arbejder med formidling af den livsvisdom og åndelige praksis, der findes i kristendommen og henter inspiration fra andre religioner og former for livsforståelse.

Detaljer

Dato:
1. juli 2019
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lene Skovmark
E-mail:
lene.skovmark@mail.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival