Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

314 Lav din egen Himmelvåger – Mandag: heldags

29. juni 2020 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

Kom og lav din egen Himmelvåger. Vi samles til hyggeligt samvær og fordybelse i det kreative og magiske rum, vi sammen skaber.
Glæd dig til at blive inspireret og til at følge dit hjerte og intuition, når du i løbet af dagen får skabt dit eget personlige alter, symbolet på livets uendelighed, Himlens vogter.
Vi starter dagen med at gå i skoven og finde vores egne grene til korset, og ved dagens afslutning renser vi din Himmelvåger, og åbner dens energi. Du får mulighed for at lære, hvordan du selv kan rense den fremover.

 

En Himmelvåger er en blanding af en uro og en drømmefanger … “Himlen der våger over dig” … med de egenskaber, der ligger i hver af de to.

Du kan se den som “Livets hjul”, hvor de fire arme symboliserer nyfødt – barn – voksen og ældre, og hvor centrum er sjælen – begyndelsen – døden. Vi starter som nyfødt, går over i barndommen, videre til voksenlivet og til sidst bliver vi gamle, og skal hjælpes som en nyfødt. Således fuldendes livets hjul.

 

Medbring: Hvis du har en sten, en strandskal, et smykke eller anden lille genstand du gerne vil have hængt i din Himmelvåger. Materialeudgift 100 kr. 

 

🙂 Lilan Kops vej i livet er hjertets vej … at finde og møde mig selv og andre i hjertets smukke, stille RUM.
I perioder langt væk, for altid igen at vende hjem og stå lysende klart. Hvis vi formår at tro på livet, tør livet, og kan være i livet “med det hele”, så opstår det magiske, og vi kan leve ud fra vort sande selv og mærke det, som er.
“Vi søger, vi finder, vi vokser, vi lever”

Lilan Kops er RUMskaber,  og skaber bla. smukke og unikke Himmelvågere, der åbner og bærer vores eget rum.

 

 

Detaljer

Dato:
29. juni 2020
Tid:
9:30 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lilan Kops
Telefon:
28973485
E-mail:
lilan@livingharmony.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Hvis du har en sten, en strandskal, et smykke eller anden lille genstand du gerne vil have hængt i din Himmelvåger. Materialeudgift 100 kr. 
© Copyright - Holistisk Sommerfestival