Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

314 Hvordan DU skaber livsglæde og nærvær i DIT liv – Mandag: 9.30 – 12.15

juli 4 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Et kanaliseret foredrag om livsglæde og nærvær.
Du har som deltager mulighed for aktivt at være en del af øvelserne, dialogen og spørgsmålene, der opstår for at skabe refleksion i dit indre.
Der sættes spot på, hvordan DU skaber livsglæde og nærvær i dit liv.
En dag, hvor entiteter fra Guderådet, som jeg kanaliserer, stiller sig til rådighed med deres indsigt i, hvordan vi som mennesker kan manifestere livsglæde og nærvær i vores liv.
Workshoppen afrundes med et kapitel fra Mormor Kirstens kanaliserede historie om livsglæde og nærvær.
”Et åndedræt, er et livtag med det, der er udenfor kroppen, et favntag. Et favntag med livet giver mening helt ind i sjælen, derinde hvor du i virkeligheden eksisterer som ét hele”.

 

Medbring: Vand, notesblok og kuglepen.

 

🙂 Som Coach & Spirituel livsvejleder kanaliserer Kit Engell budskaber fra Universet til dig for at skabe ro og indsigt til at vælge, hvilken vej livet nu skal føre dig.
Gennem de sidste 4 år har Kit gennemgået en transformation tilbage til den, hun er i sin essens, et kærligt og ærligt mennesker, der ønsker at hjælpe dig på vej med viden, erfaring og kærlighed til det at leve livet fuldt ud.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Kit Engell
Telefon:
21131915
E-mail:
Engells.univers@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival