Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

314 Happy For No Reason – Mandag: 09.30 – 12.15

juli 3 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Happy For No Reason. Workshop om hvordan man bliver glad – uden nogen grund.

På denne workshop vil du lære, hvordan du kan blive lykkeligere – uanset dine ydre omstændigheder. Alle kan blive lykkeligere, uanset deres livsomstændigheder, og denne workshop vil hjælpe dig godt på vej. Du vil høre nogle inspirerende historier, nogle øjenåbnende facts, og du vil blive præsenteret for sjove og effektive øvelser, som træner din opmærksomhed og gør dig bevidst om, hvor meget du kan gøre for at ændre dit liv til det bedre.
Det er mit dybfølte ønske, at du på baggrund af workshoppen må få inspiration til at bygge dit indre, klippefaste lykkehus, og at du derfra kan skabe mere lykke i verden.

 

Medbring: Blyant eller kuglepen

 

🙂 Annelise Holm er lærer, healer og terapeut (psykoterapeut, Bach-terapeut og tankefeltterapeut). Hun har undervist i meditation og qi gong i mange år, og giver desuden tarotlæsninger. Hendes motivation til at holde foredrag og workshops er et ønske om at hjælpe til mere glæde og kærlighed.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Annelise Holm
Phone
24237882
Email
annelise_holm@hotmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Blyant eller kuglepen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival