Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

313 Lav din egen Himmelvåger – Mandag: heldags

juli 5

- Gratis

Kom og lav din egen Himmelvåger. Vi samles til hyggeligt sammenvær og fordybelse i det kreative og magiske rum vi sammen skaber. Glæd dig til at blive inspireret og til at følge dit hjerte og intuition, når du i løbet af dagen får skabt dit eget personlige alter, symbolet på livets uendelighed, Himlens vogter. Vi starter dagen med at gå en tur i skoven og finde vores egne grene til korset, og ved dagens afslutning renser vi din Himmelvåger, og åbner op for dens energi. Du får mulighed for at lære, hvordan du selv kan rense den fremover. En Himmelvåger er en blanding af en uro og en drømmefanger, “Himlen der våger over dig”, med de egenskaber , der ligger i hver af de to.

 

Materialeudgift: 150 kr.

 

🙂 Lilan Kops vej i livet er hjertets vej … at finde og møde sig selv og andre i hjertets smukke, stille RUM. I perioder langt væk, for altid igen at vende hjem og stå lysende klart. Hvis vi formår at tro på livet, tør livet, og kan være i livet “med det hele”, så opstår det magiske, og vi kan leve ud fra vort sande selv og mærke det, som er. “Vi søger, vi finder, vi vokser, vi lever”.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
313 Lav din egen Himmelvåger - Mandag: heldags
0,00 DKK
6 ledige

Detaljer

Dato:
juli 5
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lilan Kops
Telefon:
28973485
E-mail:
lilan@livingharmony.dk
Hjemmeside:
www.LivingHarmony.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 150 kr.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival