Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

313 ALOHA massage – Mandag: heldags

juli 4

- Gratis

ALOHA-massagen er en urgammel massageform, som stammer fra Hawaii.
Det er en meget blid, kærlig og healende massage, og du vil på denne workshop lære de grundlæggende trin og stifte bekendtskab med HUNA-filosofien.
Vi vil tage noget grundlæggende teori ( kort), og derefter praktiserer på hinanden. Hele kroppen bliver masseret ( ikke de genitale dele).
Til massagen hører hawaiiansk musik og der bruges olie. Massageformen kan føre dig ned i andre bevidsthedslag, total nydelse og afslapning.
Efter workshoppen vil du kunne udføre massagen til husbehov.

 

Materialeudgift: til mandelolie

Medbring: Lagen og ekstra håndklæde. Evt. egen briks

 

🙂 Lisbet E. Trustrup er uddannet til denne massageform gennem et længere forløb hos Rigmor Nebel, og har praktiseret massagen gennem de sidste 18-20 år på klienter bl.a. på Villa Fjordhøj og i egen klinik. Lisbet er desuden uddannet Helhedsterapeut, har lært Bach’s blomstermedicin, og er NADA instruktør.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lisbet Ellebæk Trustrup
Telefon:
29915729
E-mail:
lisbettrustrup14@hotmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: til mandelolie Medbring: Lagen og ekstra håndklæde. Evt. egen briks
© Copyright - Holistisk Sommerfestival