Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

312 TRE®, Ryst dig fri af stress og spændinger – Mandag: heldags

5. juli 2021

- Gratis

TRE® (spændings, stress- og traumeforløsende øvelser) er en metode med 7 simple øvelser, udviklet af D. Berceli til at forløse kroniske spændinger, stress, traumer og smerter.
At ryste er en naturlig kropslig selvregulerende mekanisme for alle pattedyr inkl. mennesker. Pattedyr bruger evnen til at komme af med overskydende spænding, fx når de er nervøse, eller fryser.
Øvelserne får kroppens muskler til at trække sig sammen og spænde af – indtil rystelserne kommer. Når vibrationerne breder sig i muskulaturen, beroliges nervesystemet.
Let at lære. Kan bruges som en hjælp til selvhjælp, da øvelserne ikke kræver terapeutisk vejledning for de fleste mennesker.
Workshoppen består af teori, 2 x øvelser samt afspænding.

 

Medbring: Tøj til at bevæge sig i. Tæppe, pude og vand.

 

🙂 Yvonne Stjernholm er eksamineret gestaltterapeut, certificeret TRE® (Tension & Trauma Release Exercise) provider, Access Consciouness® Bars og Body Process Facilitator. Siden 2016 haft sin egen virksomhed Tools2change.

Yvonne har i mange år selv søgt efter veje, indsigter samt værktøjer, der kunne udvikle hende bl.a. væk fra stress samt tillærte handlemønstre, der én gang virkede, men senere blev en hæmsko i livet.

Detaljer

Dato:
5. juli 2021
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Yvonne Stjernholm
Telefon:
28935172
E-mail:
ystjernholm@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Tøj til at bevæge sig i. Tæppe, pude og vand.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival