Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

312 Lær din indre farve at kende – Mandag: Heldags

juli 3

- Gratis

Farvesans er evnen til at opfatte farver med kroppen som sanseapparat, og vores evne til at forstå, anvende og sammensætte farver på et dybere plan.
På farveworkshoppen skal vi udforske farverne og deres indvirken på vores krop og sind. Vi skal opleve, hvordan farver kan give øget selvindsigt, opmærksomhed på egne behov, og styrke i den personlige udvikling.
Vi skal lugte, se og berøre farver gennem forskellige sanseøvelser. Lave maleøvelser, hvor vi blandt andet skal male vores indre farver, og sætte farver ind i en personlig farvenotesbog. Vi skal høre om, hvad farver er, og hvorfor, og hvordan, farver påvirker os.
Holistisk Farvelære er baseret på naturvidenskab, filosofi og psykologi.

 

Materialeudgift: 75 kr. Medbring; Behageligt tøj, der kan tåle at blive malet med eller medbring evt. et forklæde

 

🙂 Chila er uddannet holistisk farverådgiver, arkitekt og clairvoyant.
Hun har flere års erfaring som holistisk farverådgiver, og har i størstedelen af sit arbejdsliv arbejdet med historiske farver, og bevaring af huse og kulturmiljøer.
Fra sin praksis i hjertet af Roskilde tilbyder hun holistisk farverådgivning og indretning, clairvoyance, foredrag og workshops. Læs mere om Chila på www.chilayunai.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Chila Yunai
Phone
31158040
Email
mail@chilayunai.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 75 kr. Medbring; Behageligt tøj, der kan tåle at blive malet med eller medbring evt. et forklæde
© Copyright - Holistisk Sommerfestival