Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Du skal være tilmeldt opholdet på Bosei for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

« All Events

311 Snak med dine åndelige vejledere gennem Kanalisering – Mandag: heldags

5. juli 2021

Workshoppen er for dig, der er nysgerrig på, hvad kanalisering er, hvordan du kanaliserer, og hvordan det kan bruges i din hverdag. Måske har du prøvet at kanalisere eller måske, er det helt nyt for dig, men uanset vil du på workshoppen blive guidet henimod selv at begynde på at kommunikere med dine åndelige vejledere gennem kanalisering.

Vi øver os i at mærke energier, genkende hvorfra vi henter information, og derfra begynde at kanalisere. Du får også indsigt i, hvordan kanalisering styrker din evne til at stole på din intuition, så du i højere grad følger og lever ud fra dit hjerte.

I løbet af workshoppen gjver jeg eksempler på kanalisering til deltagerne.

 

🙂 Elsine er spirituel coach og underviser. Hun er optaget af, hvordan vi stoler på vores intuition og, hvordan vi forbinder os til hinanden ved at være kærligt nysgerrige overfor det, som sker i os selv. Elsine kombinerer på forskellig vis bla. kanalisering, clairvoyance og healing i sit arbejde med at støtte andre, især solomødre, i at få større kontakt til deres intuition og i at få tillid til at følge intuitionen.

Detaljer

Dato:
5. juli 2021
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Elsine Lena Espensen
Telefon:
26176029
E-mail:
mail [@] elsine.dk
Hjemmeside:
www.elsine.dk

Detaljer

Dato:
5. juli 2021
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Elsine Lena Espensen
Telefon:
26176029
E-mail:
mail [@] elsine.dk
Hjemmeside:
www.elsine.dk
© Copyright - Holistisk Sommerfestival