Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

311 Lær at kanalisere og styrk din intuition – Mandag: heldags

juli 4

- Gratis

Workshoppen er for dig, der er nysgerrig på, hvad kanalisering er, og hvordan du selv kanaliserer. Måske har du prøvet at kanalisere, eller måske er det helt nyt for dig. Uanset dette, vil du på workshoppen få redskaber til at komme videre med selv at få budskaber fra den åndelige verden til dig selv og andre. Du får også indsigt i, hvordan kanalisering styrker dig i at lytte til og stole på din intuition, så du i højere grad følger, og lever ud fra dit hjerte.
Dagen igennem laver vi forskellige øvelser, der træner dig i at begynde at kanalisere, og indimellem deler vi vores oplevelser med hinanden.

 

🙂 Elsine er uddannet SoulMaster ved Kanaliseringsskolen, og er spirituel coach og underviser. Hun er optaget af, hvordan vi står ved og i os selv, træffer bevidste intuitive valg, og hvordan vi opnår kærlige relationer ved at være kærligt nysgerrige overfor det, som sker i os selv. Elsine kombinerer på forskellig vis coaching, kanalisering, clairvoyance og healing i sit arbejde med at støtte andre, især solomødre

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Elsine Lena Espensen
Telefon:
26176029
E-mail:
mail [@] elsine.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival