Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

311 LÆR at forstå kærlighed på en ny måde – Mandag: Heldags

juli 3

- Gratis

På denne workshop skaber vi forståelse for, hvor kærligheden til dig selv er blevet af, og hvordan den igennem din opvækst er forsvundet bag din personlighed. Vi ser på, hvordan kærligheden til os selv fremhæves via en dyb forståelse for vores egne følelser. Via simple redskaber fra ER-teorien bliver du klædt på til, hvordan du selv kan overskrive de chok, traumer og dårlige oplevelser, der ligger som nutidsbegivenheder i dit nervesystem, og holder dig tilbage for at leve et autentisk liv i NUET omgivet af kærlighed til dig selv og til andre.

Denne workshop er en kombination af teori, praksis og øvelser, og vi fremhæver, at det er en delvist stillesiddende workshop.

 

Medbring: Papir, blyant og et åbent sind 🙂

 

🙂 Luise har en master fra Copenhagen Business School. Hun er EMCC-Certificeret Coach, EFTMR Terapeut (traumeterapi) og udvikler af ER-teorien, der indgår i en RAB godkendt uddannelse under Energipsykologi. Mads er medudvikler af ER-teorien, energipsykologisk terapeut og certificeret yogalærer, endvidere er han tidligere professionel golfspiller og vinder af European Tour i 2007.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Luise Thye-Østergaard
Phone
24942969
Email
info@luisethye.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Papir, blyant og et åbent sind :-)
© Copyright - Holistisk Sommerfestival