Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

311 Familieopstilling, om at få det fulde liv – mandag: heldags

1. juli 2019 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

For 10 år siden oplevede jeg familieopstilling for første gang – på Holistisk Sommerfestival. Det var en kæmpe øjenåbner til at se, hvad jeg havde med fra min forfædre. Dette ændrede mit liv fundamentalt. 4 år senere stod jeg selv på HSF, og holdt en workshop i familieopstilling.
Familieopstilling kan sætte livet frit. Det liv, som vores forfædrene, vi – og senere vores børn ikke fik adgang til. Lyset, kaldet og glæden. Vores potentiale, at være forbundet, vores drømme og længsler.
Du vil i løbet af en dag blive guidet til at få overblik over, hvad du har med fra din familie, og arbejde med dit ophav i små opstillinger, og nogle af jer få en længere personlig opstilling.

Medbring papir, blyant og farveblyanter.

🙂 Helgi Breiner har lavet familieopstillinger siden 2012. Han virker i dag som familieopstiller og psykoterapeut i sine lokaler på Nørrebro i København. Han har en rig erfaring i individuelle forløb, og grupper, som udspringer fra en vifte af uddannelser. Først og fremmest uddannelsen som familieopstiller og nuværende psykoterapeutuddannelse.
Helgi har en baggrund som organist og korleder,  og virker på Indre Nørrebro

Detaljer

Dato:
1. juli 2019
Tidspunkt:
9:30 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Helgi Breiner
Telefon:
41 27 71 66
E-mail:
helgibreiner [@] hotmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring papir, blyant og farveblyanter.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival