Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

227 FairyKey Eventyr Koncert – søndag: 15.00 – 17.45

30. juni 2019 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

En spirituel buket af egne sange, engleinspiration og fordybelse tilsat poetiske digte og en let meditationsrejse. Kom og vær med til halvanden times musisk nærvær og energiudveksling. Hver sang har sin historie med sit eget englesendte budskab. Tekster, melodier og klaverspil er kærligt healende og fulde af opfordring til os alle om at styrke forbindelsen til vores sjæl og hjerte samt til hinanden. Dagens tema handler også om at følge sine drømme og lægge mærke til eventyret, når det kalder… selv på en helt almindelig hverdag.

Medbring notesblok og pen til eventuelle tanker/budskaber der kan dukke op under koncerten.

🙂 Anne Lynggård og Kenn Rechendorff deler passionen for sangskrivning og produktion. Den spirituelle tilgang til livet afspejler sig i FairyKey Projektets sange, tekster og foredrag. Med Anne som forsanger og guide gennem koncerten, akkompagnerer Kenn ved tangenterne, og synger kor. Sammen inviterer de deltagerne med på en rejse gennem deres musiske og poetiske univers.

Detaljer

Dato:
30. juni 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Anne Lynggård og Kenn Rechendorff
Telefon:
28 37 67 86
E-mail:
anne [@] fairykey.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring notesblok og pen til eventuelle tanker/budskaber der kan dukke op under koncerten
© Copyright - Holistisk Sommerfestival