Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

226 Spirituel udvikling, at forædle sin karakter – Søndag: 15.00 – 17.45

juli 3 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Vi bliver alle konfronteret med den kløft, der er mellem vores forventning om den ideelle måde at være på, og den måde vi reelt er i hverdagen. Dette kan lede til selvkritik og underkendelse af egne spirituelle og psykologiske oplevelser, hvilket i yderste konsekvens kan betyde, at man vender spiritualiteten ryggen. Denne beskrivelse er krisen mellem hverdags-jeg og ideal-jeg, som er én af de 4 naturlige spirituelle kriser, du bliver introduceret for på workshoppen. Derudover meditation samt arbejde med sand og symboler i Sandplay.

Vi kan garantere, du bliver klogere på dig selv!

 

Medbring: Notesblok og pen.

 

🙂 Birgit og Ulla er begge psykoterapeuter med videreuddannelse i Sandplay og Spædbarnsterapi. De arbejder med individuelle sessioner, foredrag og kurser ud fra et psykologisk og spirituelt perspektiv.
De udbyder kurser og foredrag i balancen mellem den spirituelle og den psykologiske udvikling via psykoedukation, meditation og Sandplay.
Spirituel forståelse og psykiske evner er en integreret del af deres arbejde.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Birgit Boye Friis og Ulla Schmidt Nielsen
Telefon:
24 48 97 94
E-mail:
bibof@mail.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival