Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

226 Helliggørelse er at blive hel – Søndag: 15.00 – 17.45

juli 4 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Er mennesket en uforbederlig synder, eller findes der i kristendommen en mulighed for at udvikle sig personligt? I Biblen findes begrebet helliggørelse som kan forstås som kristendommens svar på personlig udvikling. Helliggørelse betyder at blive gjort hellig, at blive menneske helt og fuldt. Jesus siger ligefrem til sine efterfølgere, at de skal være fuldkomne. Vi overvejer, hvordan det kan lade sig gøre, og hvordan vi kan samarbejde med den guddommelige nåde? Hvordan bliver jeg hellig? Der er god mulighed for at dele erfaringer fra vores personlige udviklingsvej.

 

🙂 Lene Skovmark er præst, underviser og åndelig vejleder. Lene har arbejdet otte år som sygeplejerske i Afrika og været præst i Vestre fængsel. Er uddannet instruktør i Mindfulness. Hun arbejder med formidling af den livsvisdom og åndelige praksis der findes i Biblen og den kristne tradition, og henter inspiration fra andre religioner og former for livstolkning.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
226 Helliggørelse er at blive hel - Søndag: 15.00 - 17.45
0,00 DKK
16 ledige

Detaljer

Dato:
juli 4
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lene Skovmark
E-mail:
lene.skovmark@mail.dk
Hjemmeside:
www.aabentland.dk
© Copyright - Holistisk Sommerfestival