Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

226 Healing til husbehov – Søndag: 15.00 – 17.45

juli 2 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Mange får besked om, at “du har da helt bestemt evner inden for det spirituelle” – og så står man der!!! Hvilke evner???

Jeg foreslår, at man skal lære at heale, og på den måde få kontakt til den hjælp, vi alle kan få fra Universet. Jeg vil lære dig “at heale til husbehov”, at healing er en dagligdags ting, vi alle gør ubevidst. Med en lille indsats kan vi blive bevidste om det og heale med Universets hjælp. Bagefter kan du heale både dig selv og dine familiemedlemmer.

 

Medbring: Evt tæppe og pude

 

🙂 Anne Marie bor i naturskønne omgivelser i et lille hus i Sdr. Jylland, hvor hun har sin klinik med håndlæsning, clairvoyance, akupunktur, cupping, jordstråler og healing. Hun har mange års erfaring i at heale, bl.a. Reiki healing, men også en mere intuitiv form for healing, som alle kan lære uden nogen forudgående forudsætninger

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Anne Marie Thomasberg Bruun
Phone
25308035
Email
annemariesverden@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Evt tæppe og pude
© Copyright - Holistisk Sommerfestival