Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

226 Healende Håndmassage med Æteriske Olier – søndag: 15.00 – 17.45

30. juni 2019 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Oplev en enkle og effektfulde teknik, der kombineret med Wild Orange, stimulerer oplevelsen af overflod og kreativitet, og bringer os i kontakt med det indre legebarn.
Ved at massere hænderne med æteriske olier stimuleres meridianbaner og zoneterapipunkter, og effekten af den æteriske olie bevæger sig ud i kroppen.
Vi starter med lidt overordnet viden om æteriske olier, og hvordan de med fordel kan anvendes, ved fx mavebesvær, stress, hyperaktivitet, søvnbesvær, immunforsvaret og alle de andre små og store ting vi oplever i livet. Vi viser håndmassagen, hvorefter deltagerne går sammen 2 og 2 for at udveksle.
Benyt muligheden for en givende og plejende stund til dine hænder – de fortjener det.

Medbring eget håndklæde.

🙂 Marianne Mikkelsen: Stærke healings evner. Arbejder med fysiurgisk massage, og underviser i dōTERRAs æteriske olier, energimæssig forståelse & farver.
Malene Ullersted: Fantastisk menneskekender med stærk forbindelse til universet. Får klare budskaber. Theosis Healing & doTERRAs olier.
Sheilla Myway: Med stærk indlevelse, få ord, og hjælp fra krystaluniverset, formår hun at formidle en stærk healing, og olier der matcher.

Detaljer

Dato:
30. juni 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Sheilla Sofia Predstrup Myway
Telefon:
61331197
E-mail:
crystalcircle@info.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring eget håndklæde
© Copyright - Holistisk Sommerfestival