Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

225 SpiritDans – Søndag: 15.00 – 17.45

4. juli 2021 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

SpiritDans er en spirituel, intuitiv og healende dans, hvor du får kroppen med i din spirituelle udvikling.
Gennem dans og let guidning skaber vi en dyb kontakt med vores krop og sjæl. Vi går på opdagelse i vores indre verden, en verden af visioner, følelser, intuition og sanser.
Du vil komme til at mærke dine chakraer og opdage den energi, der ligger her.
Igennem dansen kan du opnå en selvindsigt/-erkendelse, som kan medføre forløsning af de blokeringer, som kan stå for dig.
Det kan være en ret intens oplevelse, derfor er det vigtigt, at vi sammen skaber et trygt rum, hvor vi giver plads til hinanden. Evt. er det muligt at danse med bind for øjnene, så det er lettere at give slip.

 

Medbring: Tøj til at bevæge sig i og vand

 

🙂 Louise Holm arbejder til dagligt som respirator sygeplejerske. Ved siden af driver Louise sin forretning, Den Indre Glød, hvor hun som Spirituel psykoterapeut og healer hjælper især kvinder med at hente deres power og indre styrke hjem til sig selv igen.
Louise er uddannet AwareHeart Healer, AwareHeart Spirit Rådgiver, Spirituel psykoterapeut (DEVA), Reiki Master, Yoga Instruktør og Thaimassør.

 

Detaljer

Dato:
4. juli 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Louise Holm
Telefon:
26192361
E-mail:
denindregloed@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Tøj til at bevæge sig i og vand
© Copyright - Holistisk Sommerfestival