Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

225 Runesang – Søndag: 15.00 – 17.45

juli 3 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

På denne workshop vil vi beskæftige os med runernes og deres mangesidede visdom. Vi vil primært nærme os dem i lyd og prøve at finde ind til der, hvor de rører noget i os. Vi vil inddrage elementer af eurytmi, åndedrætslære og klangrumslære, samt opleve runesangens healende egenskaber. Det bliver en workshop med både teori og praksis. Der skal synges, vi skal danse, og ride på historiens vingeslag og mærke det forløsende arbejde, som runelydene kan bevirke i os. Det bliver intensivt, sjovt og forhåbentlig en åbning til nye måder at tænke lyd og runer på.

 

Medbring: Tæpper/skind og pude.

 

🙂 Liselotte har fået lydens univers ind med modermælken. Hun kender de klassiske teknikker, men har primært fordybet sig i lydens healende egenskaber. Hun har læst biologi i 6 år, arbejdet som kirkesanger i sammenlagt 7 år og som steinerlærer i 12 år. Hun er uddannet vokal lydterapeut hos Ghita Ben David i 2015, og har efterfølgende arbejdet og udviklet lydens grænseløse muligheder.

 

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Liselotte Flyborg
Telefon:
53202409
E-mail:
liselotteflyborg@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Tæpper/skind og pude
© Copyright - Holistisk Sommerfestival