Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

225 MediYoga, Medicinsk Yoga – Søndag: 15.00 – 17.45

28. juni 2020 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Har du lyst til at prøve MediYoga – Medicinsk Yoga.

I denne workshop kommer du til at arbejde med et program, der især har fokus på dine chakraer. Øvelser og meditation fokuserer på at styrke flowet i dine chakraer og dermed i dig som helhed.

MediYoga består af åndedrætsøvelser, fysiske øvelser, afslapning, fokus og meditation. Øvelserne kan udføres siddende på gulvet, på en stol, liggende eller stående.

MediYoga er en blid og dybtvirkende yogaform udviklet i Sverige i et samarbejde mellem forskere og sundhedsvæsenet. Undersøgelser, forskning og erfaring viser, at MediYoga hjælper for forskellige sygdomme og lidelser, både fysisk og mentalt.

MediYoga er for alle – for dig der er sund og rask og gerne vil pleje dig selv med større smidighed, styrke, velvære og harmoni, og for dig som har særlige udfordringer og sygdomme f.eks. rygsmerter, åndedrætsbesvær og stress.

 

Medbring: tæppe og liggeunderlag.

 

🙂 Ingamarie Izabela Jensen underviser i MediYoga for hold og har individuelle sessioner.
Ingamarie er international certificeret MediYoga terapeut og -lærer, stresscoach, mindfulness instruktør og zoneterapeut.
Ingamarie har derudover mange års leder- og rådgiver erfaring inden for økonomi, administration og HR i NGO’er og statsinstitutioner i DK og i udlandet.

Detaljer

Dato:
28. juni 2020
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ingamarie Izabela Jensen
Telefon:
30111079
E-mail:
ingajensen79@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: tæppe og liggeunderlag.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival