Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

224 Tarot (Tydning) – Søndag: 15.00 – 17.45

juli 3 @ 15:00 - 17:45

Praktisk brug af TAROT kort, og læsninger. Der er intet krav om at have deltaget på formiddagens TAROT kort TEORI. Du må meget gerne medbringe dine egne TAROT kort. Der vil blive arbejdet med forskellige kort oplæg, og forskellige spørgsmål.

🙂 Claus Livsvejleder arbejder intenst og nærværende på at hjælpe andre hjem i en centrerethed i sig selv. Det at få benene ned på jorden, og hovedet i en englebevidsthed, så begge verdner favnes i det enkelte menneske. Han hjælper også mange med at finde deres vej, og hvad de skal gøre for at nå dertil. Han laver behandlinger over hele landet, men med hovedsæde på Lillevej 4, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft. Dagens TAROT oplæg lægges ud på Facebook Claus Livsvejleder Pedersen

Detaljer

Dato:
juli 3
Tid:
15:00 - 17:45
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Claus Pedersen
Telefon:
40117573
E-mail:
livskvalitet [@] icloud.com
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival