Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

217 Sprogets kraft – Søndag: 9.30 – 12.15

juni 28 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

“Dit sprogs grænse er din verdens grænse”. Hvad er det for grænser, som dit sprog sætter for dig? Kan du nedbryde de grænser eller bare flytte dem lidt? Kan din verden blive større, når du ændrer dit sprog?

Overalt hvor vi færdes er sproget en vigtig faktor for, hvordan vi omgås med andre mennesker og for den sags skyld også, hvordan vi har det med os selv. Når sproget er overvejende konstruktivt, positivt og opbyggende skaber det rammerne for et godt liv.

Workshoppen er som udgangspunkt et foredrag, men i stor dialog med tilhørerne. Tonen er let og underholdende, og ingen går fra workshoppen uden et eller flere “AHA”-oplevelser.

 

🙂 Finn Paaske har siden skoletiden interesseret sig for det alternative og det spirituelle. De mange kurser, foredrag og workshops han gennem årene har deltaget i og ikke mindst dagligdagen, gav inspiration til bogen “Sprogets Kraft – hvad er det dog vi siger?” samt efterfølgeren “Mordet i bi-sætningen”.

Detaljer

Dato:
juni 28
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Finn Paaske
Telefon:
61 67 05 41
E-mail:
fp@sprogets-kraft.dk
Hjemmeside:
www.sprogets-kraft.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

Detaljer

Dato:
juni 28
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Finn Paaske
Telefon:
61 67 05 41
E-mail:
fp@sprogets-kraft.dk
Hjemmeside:
www.sprogets-kraft.dk