Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

217 Skønhedens fire døtre – Søndag: 09.30 – 12.15

juli 2 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Vi er som mennesker en del af elementerne ild – vand – jord – luft.
På denne workshop får du mulighed for at udforske og forbinde dig med disse fire elementers energier og kvaliteter. Hvilke beskeder har elementerne til dig? Hvad fortæller de? Vi er nået til et sted i Moder Jords udvikling, hvor vi må genlære at lytte til hendes budskaber, for at vi kan vandre ad Skønhedens Vej. Gennem sansning og meditation vil Skønhedens Fire Døtre tale til dig om det, der har betydning for dig netop nu.

 

Medbring: Notesbøger samt et underlag til at sidde på. Påklædning til evt at være ude

 

🙂 Terese Damsholt er skuespiller, og har medvirket i mange teaterstykker samt TV-opgaver. Har taget uddannelser i spirituel kinesiologi. Gennem 20 år uddannet sig på Ehama Institute (New Mexico) i den gamle livsfilosofi Earth Wisdom, og har været underviser i i Council Guide træningen (2-årig) og i uddannelsen VoiceEmbodiments forløb for sangere (2-årig). Hun tilbyder individuelle visdomsbaserede udviklingssamtale.

🙂 Birgitte Raaberg er skuespiller og har medvirket i et utal af teaterstykker, musicals, TV og film. Hun er desuden en efterspurgt foredragsholder og virksomhedscoach. Udover en aktiv karriere som skuespiller har Birgitte i en periode beskæftiget sig med teosofisk healing samt psykoterapi. Trænet i Earth Wisdom fra Ehama institute New mexico, USA. Svedehytter og Pibebærer samt Meditation og mindfulness instruktør

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Birgitte Raaberg og Terese Damsholt
Phone
61678384, 20778830
Email
teresedamsholt@gmail.com; b@raaberg.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesbøger samt et underlag til at sidde på. Påklædning til evt at være ude
© Copyright - Holistisk Sommerfestival