Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

217 Martinus, Det Evige Verdensbillede – søndag: 9.30 – 12.15

30. juni 2019 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Den danske forfatter Martinus (1890-1981) har i sine værker beskrevet et samlet åndsvidenskabeligt verdensbillede, der rummer en logisk underbygget helhedsforklaring på tilværelsen. Hans baggrund herfor var en højtudviklet intuitionsevne, der satte ham i stand til at overskue og analysere den åndelige verden, som ligger bag den kendte fysiske verden. Målet med hans arbejde var at skabe en åndelig videnskab, der kan give vor tids sandhedssøgende og logisk tænkende mennesker en dybere indsigt i livets natur og udviklingen i verden. I sine analyser præsenterer Martinus et langt mere optimistisk og vidtrækkende livssyn end det, vi almindeligvis kender.

🙂 Tryggvi Gudmundsson er religionshistoriker med speciale i Martinus’ erkendelsesteori, og har beskæftiget sig med Martinus verdensbillede samt andre religionsfilosofiske traditioner i over 35 år. Tryggvi er desuden uddannet parterapeut, og har i del år været mentor på sexologi uddannelsen hos Joan Ørting. Tryggvi er en rutineret foredragsholder i ind- og udland, tilknyttet Martinus Institut og Martinus Center Klint.

Detaljer

Dato:
30. juni 2019
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Tryggvi Gudmundsson
Telefon:
20822293
E-mail:
tryggvi@tryggvi.dk
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival