Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

217 Introduktion til forskellige Qigong former – Søndag: 9.30 – 12.15

4. juli 2021 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Velkommen til workshoppen med forskellige Qigongformer
Workshoppen er en introduktion med blanding af praktisk udførelse og teoretisk indføring i, hvad Qigongs væsen kan være.
Qi betyder livsenergi, og gong betyder arbejde – og er i sin enkelhed meditative bevægelser, der får stagneret energi til at flyde.
Der findes i mange tusinde forskellige qigong former, og de kan have forskellige formål, men overordnet handler det om at skabe bedre tilstande på alle planer. Der arbejdes gennem bevægelsesmønstre med at skelne og mærke qi indeni, udenpå og omkring dig. Hvad der er dig og, hvad der ikke er dig. Der arbejdes med at få stagneret energi til at opløses og skabe bevægelse (flow) i dig.

 

Medbring: tøj det er let at bevæge sig i

 

🙂 Trina Franks har dyrket adskillige qigong former gennem flere år, og det har afstedkommet betydelige livsforandrende processer, det være sig i bevæge-apparatet, såvel som generelle helbredstilstand, psykisk, følelsesmæssigt og spirituelt. Hun er under uddannelse som instruktør, og er under kyndig vejledning af sin SIFU, Thorwald Lorentzon fra Sverige. Hun er derudover behandler og healer.

Detaljer

Dato:
4. juli 2021
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Trina Franks
Telefon:
25671144
E-mail:
gunhiild@hotmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: tøj det er let at bevæge sig i
© Copyright - Holistisk Sommerfestival