Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

216 Workshop med to spirituelle præster – søndag: 9:30 – 12:15

30. juni 2019 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Vores liv har været meget forskelligt. Lene har været den pæne pige, Per har været den slemme dreng. Vi vil dele fra vores livsfortælling, og om hvordan vi har oplevet den guddommelige nåde og guidning. Hvad har været med til at forme vores liv, og hvorfor valgte vi at blive præster? Per deler nogle tanker om, hvad der ligger i Jesus ord om Vejen, Sandheden (Virkeligheden) og Livet. Alle har mulighed for at dele erfaringer fra livsvejen. Vi slutter med meditation, hvor vi åbner os for Guds healende nærvær. Du kan modtage forbøn og håndspålæggelse.

🙂 Lene er præst på deltid, åndelig vejleder, og arbejder med formidling af den kristne livsvisdom og åndelige praksis. Hun har altid været i bevægelse på vej mod personlig helhed. Per kalder sig selv livskunstner. Han blev som ung en del af Pinsebevægelsen, og var præst i nogle år. Han fik en længsel efter et større åndeligt rum, og deltog i Holistisk Sommerfestival første gang i 2015.

Detaljer

Dato:
30. juni 2019
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lene Skovmark og Per Aagaard Hansen
Telefon:
28361176
E-mail:
lene.skovmark [@] mail.dk
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival