Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

216 Sigils et magisk symbol, til at finde din vej – Søndag: 9.30 – 12.15

4. juli 2021 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

At arbejder med “Sigils” handler om at skabe selve symbolet. Lægge kraft og energi i symbolet med den intention du har. På workshoppen lærer du processen med at tage en intention og omdanne det til et magisk symbol, kode dit symbol og dets magiske potentiale i din underbevidsthed.

Formålet er at omgå tvivl og selvbevidsthed i det bevidste sind. At lægge det magiske symbol på underbevidsthedens magt, som ikke er begrænset af førnævnte begrænsninger.
At aktivere en “Sigil” er som at bruge et kodeord, der giver dig adgang til det fulde omfang af din magt, til at manifester dine ønsker.

 

Medbring: Notesblok og kuglepen

 

🙂 Gennem SIGILS hjælper Bjørn mennesker med at manifester de ønsker, de har for deres liv. Sigils et magisk symbol til at finde sin vej.

Detaljer

Dato:
4. juli 2021
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og kuglepen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival