Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

216 Energy Waves – Søndag: 9.30 – 12.15

28. juni 2020 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Susan Starwing har desværre meldt afbud. 

Ny workshop med Luise Thye-Østergård: Mod til at være dig selv – ved at gå den menneskelige vej til sjælen.

På denne workshop: MOD til at være dig selv, modtager du redskaber til at forstå dig selv. Du bliver guidet til at forløse den energi, der bremser dig i at opfylde dine drømme, dine ønsker og dit potentiale. Der tages udgangspunkt i spejlingsterapi, og du får viden og indblik i, hvordan kroppen, sindet og sjælen spiller sammen i dagligdagen – og ikke mindst; hvordan et samspil imellem de 3 er afgørende for at du kan opleve en styrke i din krop og dit sind, så du kan opbygge dit mod og overvinde din frygt og stå frem med en fornyet opfattelse af hvem du er – det er MOD til at erfare EGENkærlighed.

🙂 Luise er en stolt sønderjyde, født i sommeren 1978, har læst, arbejdet og studeret i udlandet, er uddannet ved Handelshøjskolen i København og efteruddannet EMCC certificeret coach, Master EFT og under RAB godkendelse. I dag arbejder hun som spejlingsterapeut og udvikler af teorien bag, hun har udgivet 5 bøger, holder foredrag og skriver artikler i Alt for Damerne.

 

Detaljer

Dato:
28. juni 2020
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Luise Thye-Østergaard
Telefon:
24942969
E-mail:
info@luisethye.dk
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival